mandag den 14. februar 2011

LG Revolution saa Fulton induktiivinen lataus takaisin, HTC ja Samsung puhelimia liittyä puolueen pian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/lg-revolution-gets-fulton-inductive-charging-back-htc-and-samsu/:
Olemme juuri swooped tiemme läpi Fulton Innovaatio seistä täällä MWC ja totesi, istui vieressä tuttu valo-vilja laatikko , erikoinen versio Verizon LTE verkon ratsastus LG Revolution. Paksumpi kuin CES-ilmoitti vastine (vain 1.5mm, jos Fulton edustajaa on uskominen), tämä vallankumous ominaisuuksia Qi langattoman latauksen -yhteensopiva takaisin, joka sattuu menemään oikein hyvin Verizon merkkituotteiden induktiiviset latausasema. Voit laajuus ne pois Alla olevassa galleriassa. Olemme kertoneet takakannen, että tämä on mahdollista on saatavana lisävarusteena seuraavien 30-60 päivää, mutta jännitystä meille oli kuulemistilaisuudessa, että Samsung on myös ennalta luurin ominaisuus samanlainen lisäosan, joka tulee lasku samassa määräajassa. Vaikka osastolla, olimme myös osoittanut takakannessa HTC Thunderbolt - me ei kerrottu Thunderbolt tulee tehdä kuten vallankumouksen ja saada oma paksu langaton laturisovittimeen, mutta älä ihmettele jos se ei.

Jatkaa lukeneisuus LG Revolution saa Fulton induktiivinen lataus takaisin, HTC ja Samsung puhelimia liittyä puolueen pian

LG Revolution saa Fulton induktiivinen lataus takaisin, HTC ja Samsung puhelimia liittyä puolueen pian alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 15:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar