mandag den 14. februar 2011

IPhone nano luopua paikallisen tallennuksen? Maalaisjärki sanoo "ei"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/the-iphone-nano-to-forgo-local-storage-common-sense-says-no/:
No, MWC on täydessä vauhdissa, kun ihmiset kuten LG, Samsung, Sony ja Nokia ovat kaatamalla heidän sielunsa ulos edessä meille laitteen muodossa. Niin, luonnollisesti, huhut ovat pyörteisiin noin ... iPhone nano. Sen seurannassa on Wall Street Journal on iso juttu , Cult of Mac hakee muutamia muita sisällä info lähde "hyvä track record." Pääperiaatteena on, että iPhone Nano voisi vedota pilvi siinä määrin, että laite ei todellakaan ole mitään paikallista tallennusta puhua, ulkopuolella streaming puskuri. Tämä luonnollisesti kuljettava käsi kädessä MobileMe-Lala-powered musiikin palvelu, ja johtaa merkittävän osan kustannussäästöistä (flash-muisti on vielä melko spendy). Vaikka tämä kuulostaa kaunis unelma, se ei ole mitään järkeä 2011. Streaming kaikki musiikki ja muu media yli katettu 3G-yhteys ei kuulosta kovin kuluttajan kannalta, ja vielä paljon tilanteita, joissa ottaa mukava offline jemma musiikki on siunaus. Mutta on isompi ongelma: minne laitat apps ilman paikallista tallennustilaa? Android Historiallinen pula app varastointi todella vähän se aasi, ja epäilemme Apple haluaa lähteä sille tielle. Toki, voimme nähdä 4GB tai niin ultracheap laite, jossa suurta riippuvuutta streaming media (monet ihmiset suurimman osan musiikista Pandora näinä päivinä, anyways), mutta muisti-vapaa iPhone ei kuulosta mahdolliselta tässä vaiheessa ajoissa.

IPhone nano luopua paikallisen tallennuksen? Maalaisjärki sanoo "ei" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 13:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Cult of Mac | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar