mandag den 14. februar 2011

Ihmiset oli hyvä ajaa: Watson debyyttinsä Jeopardy tänään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/humans-had-a-good-run-watson-to-debut-on-jeopardy-tonight/:
Tänään, huomenna ja 16. ovat kohtalokkaan päivän: IBM: n Watson supertietokone menee Head to Head kanssa Brad Rutter ja Ken Jennings tässä typerä, ihmisen kehitetty peli kutsumme Jeopardy. Se lupaa olla noin kickass TV, ainakin, ja historiallinen tapahtuma, jos Watson voi etusijalla hänen lihaista kilpailua. Kaksi ottelua, jotka ovat jaettu kolmen päivän esi-teipillä, joten Ken, Brad, Alex ja Watson jo tietää tulokset, mutta he ovat tehneet melko hyvää työtä pitää salassa toistaiseksi. Toivottavasti he voivat pitää äiti asti yhdeksäntoista-ish tänä iltana (tarkista paikallisia tietoja tietyn ajan). Tarvitsen jotain pitää sinut varattu asti? Tutustu suuri Esquire toiminnon Ken Jennings klo kattavammin linkkiä. Niin, ja älä missaa kattavuutta viime kuussa esikatsella ottelu .

Ihmiset oli hyvä ajaa: Watson debyyttinsä Jeopardy tänään perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 12:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Jeopardy , IBM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar