mandag den 14. februar 2011

Inhabitat viikko Green: vaaroista LED-valaistus, itsekorjautumiskokeille nanoteknologioiden, ja spray-aurinkoenergia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/inhabitats-week-in-green-the-dangers-of-led-lighting-self-hea/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Tällä viikolla Inhabitat valottaa seuraavan sukupolven aurinkoenergian me esiteltiin spray-elokuva pystyy tuottamaan 300% enemmän energiaa kuin perinteinen aurinkosähkön ja uudenlainen nanoteknologiaan soluja , jotka voivat parantaa itse itsensä, kuten kasvit. Uusi biopolttoainetta hankkeet rikkoi myös kentällä ympäri maailmaa Yhdysvalloissa alkoi rakentaminen sen ensimmäiset kaupalliset biopolttoaineiden kasvien ja Kanadassa päivitetty jätevoimalan on powered by sooda ja olutta . Ja toinen farticle, er, artikkeli kattaa hankkeen Greenpoint, Brooklyn , jossa tulos tulosten kyseisten juomien (metaania) ja muuntaa sen polttoainetta.

Haastattelimme myös energiatehokkuuden asiantuntija David Johnston, joka jakaa 5 vinkkejä että voisi leikata sähkölaskua jopa 50 prosenttia. Ja enemmän hapan energiatehokkuuden huomata, olimme tyrmistyneitä nähdä tämä uusi tutkimus, jossa todettiin, että LED-valoa, kuten sytytys, sisältävät myös vaarallisia määriä syöpää myrkkyjä. iso (tai pitäisikö sanoa BIG) arkkitehtuuri uutinen viikolla oli paljastus ja Bjarke Ingels konsernin viisto asuin pyramidi ja Manhattania.

Kuljetus-uutiset, Nissan paljasti aikoo levittää sen Tesla-trouncing ESFLOW sähkö superauto Geneven autonäyttelyssä, kun taas Chevrolet ilmoitti, että V saa 5000 dollaria veronpalautus Kaliforniassa. Olemme myös suosiotaan Yhdysvaltain hallituksen 53 miljardia dollaria suunnitelma hypätä aloittaa suurnopeusjuna, kun republikaanit kokoontuivat vastaan liikkeen kohti tehokkaampaa infrastruktuurien.

Olemme myös esiteltiin useita tyylikkäitä esimerkkejä wearable ympäristömerkin tech - joukko biosensorit , jotka parantavat fyysistä ja henkistä terveyttä, ja pari GPS-lumi suojalasit , jotka sopivat täydellisesti murskaamisen kautta tuntemattomille vesille. Lopuksi jaoimme 10 vihreä iPad tapauksia , jotka sopivat täydellisesti suojaamaan e-lukijan tuulinen talvi.

Inhabitat viikko Green: vaaroista LED-valaistus, itsekorjautumiskokeille nanoteknologioiden, ja spray-aurinkovoimaan perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 22:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar