mandag den 14. februar 2011

NXTBee mahdollistaa pitkän matkan langaton varten Mindstorms NXT, hauska pieni RC autot (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/nxtbee-enables-long-distance-wireless-for-mindstorms-nxt-funny/:
NXTBee mahdollistaa pitkän matkan langaton varten Mindstorms NXT, hauska pieni RC autot (video)
Lego Mindstorms NXT on robotti demokratisoitumista, DIY suunnittelu ja Jokamiehen, mutta on juuttunut vain Bluetooth tai infrapuna langaton voi laittaa vähän pelti oman tasa-arvoisia tavoitteita. Ei enää. Dexter teollisuus (joka on aiemmin tuonut meille aurinkoenergialla Mindstorms ) on luonut NXTBee, joka käyttää Xbee radio lähettää dataa paljon pidemmälle: 300 jalat pohjassa 55 dollaria NXTBee, jopa kilometrin jos valita 78 dollaria NXTBee-PRO . Sinun täytyy luultavasti kaksi asiaa, vaikka, joten varmista, että budjetti asianmukaisesti. Ei varmasti viipeellä näkyy video pitkän kantaman RC auton alle, mutta emme tiedä, jos se langaton tai koneen itse. Riippumatta, että on varmasti design haaste, joka ei estä sinua hauskaa tämän kanssa.

Jatka käsittelyssä NXTBee mahdollistaa pitkän matkan langaton varten Mindstorms NXT, hauska pieni RC autot (video)

NXTBee mahdollistaa pitkän matkan langaton varten Mindstorms NXT, hauska pieni RC autot (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Dexter Industries | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar