mandag den 14. februar 2011

Powertrekk maksut gadgetit USB, yhdellä polttokennon ja yksi Li-ion akku (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/powertrekk-charges-gadgets-over-usb-using-one-fuel-cell-and-one/:
Kannettava polttokenno laturit ovat olleet jo vuosia, mutta jokainen näyttää lasered sisään yhden tärkeän laatu toistaiseksi, kuten kohtuullinen hinta , helppo täydentää järjestelmää , ja kohtuullisen määrän virtaa , mutta ei koskaan kaikkia edellä. No, se ei näytä MyFC n Powertrekk on koko paketti ole, mutta se ei ole aika makea näköinen tapaus, joka omistaa paitsi kertakäyttöinen natrium silicide säiliö tuottaa vetykaasua (joka sitten saa yhdisteltäviä hapen protoni vaihto kalvo tuottaa 1000mAh käyttökelpoista sähköä), mutta myös 1600mAh lithium-ion akku, joka voi tarjota jopa yksi vahvistin mehua. Näin sinulla varmuuskopio akku, jos kadotat purkkia keijupölyä, ja puskurina polttokennojen myös, joten voit pitää niitä volttia jauheena tai sähkökemialliset muodossa sijasta karting noin räjähtävää vetyä - joka on aina kiva bonus, kun ajattelee sitä. Häpeä ei ole mitään sanaa hinnan ihan vielä, mutta voit nähdä, miten kaikki toimii video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Powertrekk maksut gadgetit USB, jollakin polttokenno ja toinen Li-ion akku (video)

Powertrekk maksut gadgetit USB, yhdellä polttokennon ja yksi Li-ion akku (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 18:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Powertrekk | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar