søndag den 13. februar 2011

Sony Ericsson Xperia Arc videon esikatselu (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-arc-video-preview-video/:
Sony Ericssonin MWC paininjalan tänään ehkä ollut kaiken uuden Play , Pro ja Neo jäseniä Xperia perhe, mutta CES debutant tiedämme ja rakkautta Arc oli poissa voimassa samoin. Joten ajattelimme, miksei heitä yhteen ajatuksemme tämän puhelimen ja liimata niitä galleria herkullisia uusia kuvia ja joitakin videon toimia käynnisty? Ensimmäinen huomattava asia on, että Xperia Arc on kuljettava maailmanlaajuisesti maaliskuussa ja Sony Ericsson tavoittelee mahdollisimman operaattori kattavuus. Keskittyminen luurin itse, olemme hurjan vaikuttunut sen suunnittelun jälkeen ensimmäinen jossa silmät sille, että jotain pohjimmiltaan houkutteleva noin Arc ulkonäköä, jotain vähemmän konkreettista kuin sen naurettavan ohut. Sony Ericsson on käyttänyt samanlainen muovinen materiaali takaisin se on Neo, joka ei hukuttaa meidät kaikki tuntemukset rauhoittaa tai laatua, mutta tuntuu tehdä työtä. Arvaa noin kulmat oli väistämättä leikata yhdessä rasvan tämän puhelimen runko.

4,2-tuumainen näyttö on kirkas ja selkeä, vaikka olimme varoittaa odottaa liikaa Bravia Reality Näytä markkinointi. Kuten olemme maininneet aikaisemmin, näytön parantamiseen vain potkia kun olet vievää multimedia. Silti yleinen kehitys näyttää enemmän kuin tyydyttävä. Hard painikkeita ympäri kehoa hyvin järjestetty ja suunniteltu, kontrasti pikkutarkka avaimet löysimme Xperia Pro. Mikä oli sopusoinnussa muun Sony Ericssonin Xperia miehistö oli kuitenkin Arc kyvyttömyydestä toteuttaa sen hyppysellinen-to-zoom vekotin yhteenvedossa. Se kunnianhimoinen tehtävä - kerätä kaikki widgetit kunkin ruudun yhden kokonaisen yleiskatsaus - mutta pohjimmiltaan se laggy kuin helvetti. Sen lisäksi, että yleinen UI vastata voi myös seistä jonkin verran parantunut, mutta haluamme, jos Sony Ericsson on menossa koko juttu. Jos se pitää ajan lupauksensa parannus viime vuoden synnit suhteessa Android päivityksiä, yhtiö on erittäin hyvät mahdollisuudet silmiinpistävää se rikas Xperia Arc. Se on puhelin, joka voi todella tulla toimeen sen näyttää yksin. Video tauon jälkeen!

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson Xperia Arc videon esikatselu (video)

Sony Ericsson Xperia Arc videon esikatselu (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 17:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar