søndag den 13. februar 2011

WSJ vahvistavat mini-iPhone, sanoo Apple voi tehdä MobileMe ilmaiseksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
Wall Street Journal on punnittava huhuja Applen pienempiä iPhone , ja vedoten ihmisten perehtynyt asiaan "julkaisun mukaan huhut ovat todennäköisesti totta. Yksi tällainen tuttu henkilö tiettävästi nähnyt laitteen puoli kokoa iPhone 4, jossa koodinimi "N97", ja sanoi, että luuri on vain noin puolet koko alkuperäinen, ja vain noin puoli hinta liian. Hämmästyttävää, jotka nimetön lähteet edelleen luovuttaa tietoja, esiin ajatus, että Apple voisi vihdoinkin tehdä sen MobileMe pilvi palvelu Suite ilmaiseksi, ja että se vain voi olla foorumi, jossa Apple voisi vihdoin aloittaa musiikin foorumi ja vähentää tarvetta kaikkien gigatavua flash varastointi taskussa. Me kerromme kyllä jos tai kun joku näin tapahtuu, okei?

WSJ vahvistavat mini-iPhone, sanoo Apple voi tehdä MobileMe ilmaiseksi perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde WSJ | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar