søndag den 13. februar 2011

Samsung Series 9 diat sen rautatie-, laihan ruumiinsa kautta FCC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-series-9-slides-its-rail-thin-body-through-the-fcc/:
Muista Samsung 9-sarjan kannettavan tietokoneen alkaen CES? Voit tietenkin tehdä, se oli vakavasti ohut, duralumiinista 13-tuumainen kannettava tietokone, jossa uusi Sandy Bridge Core i5-prosessori ja 128GB SSD. No, kuten voitte nähdä etiketti laukaus edellä, 0,68-tuumainen järjestelmä juuri läpi FCC, mikä tarkoittaa, laiha tikkari olisi edennyt osuma Helmikuun julkaisusta . (Meidän Samsung ota kertoi meille, että meidän pitäisi odottaa yksikkö myöhemmin tässä kuussa, jotta olemme olettaen, että se osuu liikkeissä ympäri sitten.) FCC hakemispäivä ei paljasta paljon - se oli todella lähettäneet Broadcom - mutta etiketti osoittaa selvästi sen 900X3A mallinumero ja avattavan portin salpaa reunat. Tulemme pitämään silmämme kuorittuna lisää tästä kauneutta, mutta se ei voi koskaan satuttaa katsomaan meidän käytännön video CES muistaa, mitä olemme lusting jälkeen täällä. Video tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä Samsung Series 9 diat sen rautatie-, laihan ruumiinsa kautta FCC

Samsung Series 9 diat sen rautatie-, laihan ruumiinsa kautta FCC perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 18:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Langaton Hyvyys | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar