søndag den 13. februar 2011

Fujitsu julkisti maailman ensimmäisen MeeGo netbook, maailma tuskin huomaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/fujitsu-unveils-worlds-first-meego-netbook-world-barely-notice/:
Se ei ole ollut kovin hyvä viikko ja MeeGo , mutta siellä on niukasti hopeareunus pilvi - ensimmäinen MeeGo netbook on saapunut Singaporessa, kohteliaisuus Fujitsu. Oikeastaan, jos tarkkoja ollaan, se on ensimmäinen netbook-alusta, jossa MeeGo esiasennettuna, kuten Fujitsun yksinkertaisesti shoehorned kevyt käyttöjärjestelmä päälle nykyisiä LifeBook MH330 kone. Valitettavasti MH330 suunnilleen yhtä tylsää kuin ne tulevat - se plain vanilla 1,66 GHz Intel Atom N455 ultraportable 1 Gt muistia, 250GB kiintolevy ja 10,1-tuuman 1024 x 600 LED-taustavalaistu näyttö. Yhtiö sanoo, että se räätälöityjä MeeGo hyödyntää laitteistopainikkeet, mutta muuten ei ole mitään huomionarvoista tässä juuri (noin $ 400) netbook joka onnistui löytämään paikkansa aikakirjoissa historiaa olemalla ensimmäinen esiasentaa käyttöjärjestelmän, joka jo out - vaikkakin hyvin miellyttävä, nopeasti käynnistykseen yksi. PR tauon jälkeen.

[Kiitos, Edwin C.]

Jatkaa lukeneisuus Fujitsu julkistaa maailman ensimmäisen MeeGo netbook, maailma tuskin huomaa

Fujitsu julkisti maailman ensimmäisen MeeGo netbook, maailma tuskin huomaa perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 06:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar