søndag den 13. februar 2011

Fisher Price tiedotteet ICAN Play asia ja Kid-Tough näet itsesi Kamera, voit kiittää 'em

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/fisher-price-releases-ican-play-case-and-kid-tough-see-yourself/:
Tiedätkö, kuka voit luottaa suojaamaan teknologiaan? Fisher Price , joka on kuka. Tiedämme, että se kuulostaa hieman hullu, mutta mitä muita yritys siellä on ajatellut turvata gadgetien kuin suloinen vielä rasvaista kädellä lapsia? Yhtiö on potkiminen pois Toy Fair muutamia uusia vempaimia, jotka eivät juuri sitä, ja ensimmäisen ylös, että söpö Laugh & Learn ICAN Play iPhone tapauksessa sinne. 20 dollaria muovikotelo tallentaa mitään sukupolven iPhone tai iPod Touch ja on näytön kansi suojaa arvokasta kapasitiivinen LCD sivulta dribbles ja kuolata. " Vakavasti, OTTERBOX on helppo tehtävä - lelu on jopa helistimiä ja kahvat viihdyttää kun äiti ja isi on jenkki puhelimen ulos soittaa. Ja koska tarkastella sähköpostiviestejä, tekstejä tai sovellukset voisivat saada vähän tylsä näille kolmelle 36 kuukauden-vuotiaiden hetken kuluttua, Fisher on lisätty muutama uusi Laugh & Learn apps App Store myöhemmin tässä kuussa.

Entä vanhemmat lapset, sinä kysyt? No, he eivät ole kiinnostuneita tuotteistasi uusi kohta ja ampua , kun he ovat saaneet Kid-Tough nähdä itsesi Kamera omia. Tai ainakin se, mitä yhtiön toivoen - muovinen kamera on pyörivä 1,2 megapikselin objektiivi 4x zoom jotta lapset voivat ottaa kuvia itsestään ja tarkista se ulos 1,8 tuuman LCD-näyttö. Ampuja taloa SD-korttipaikka ja saa virtansa neljästä AA-paristosta. Toki, se ei ole uusin ja suurin silmälasit, mutta 70 dollaria kamera tiedät, että voit muokata kuvaa "hauska digitaalinen postimerkkejä"? Me kerroimme teille gadgetien pysyisi turvassa ja terveenä. ICAN Play asia ja Kid-Tough kamera saatavilla vasta tänä kesänä, mutta meillä galleria käytännön laukausta alla, joten voit tarkistaa heidät pois aiemmin.

Fisher Price tiedotteet ICAN Play asia ja Kid-Tough näet itsesi Kamera, voit kiittää 'em perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 19:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar