søndag den 13. februar 2011

Microsoft heittää pois kauan, kauan odotettu Windows-päivitys poistaa Auto USB-asemat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/microsoft-rolls-out-long-long-awaited-windows-update-to-disable/:
Se on jo muuttunut käyttäytyminen Windows 7, ja Microsoft on nyt vihdoin jyrinä päivitys Windowsin aiemmissa versioissa, joka estää ohjelman täytäntöönpanosta automaattisesti USB-asema on kytketty tietokoneeseen. Tämä käyttäytyminen on syytetty haittaohjelmien leviäminen viime vuosina - kuten surullisen Conficker -mato - ja Microsoft oli itse asiassa jo tehnyt mahdolliseksi poistaa toimintoja jo marraskuussa 2009, vaikkakin vain päivityksellä sen Download Centeristä verkkosivuilla. Se on nyt vihdoin työntää päivitys ulos Windows Update-kanava, mutta, jonka pitäisi aiheuttaa sen paljon laajemmin käyttöön (varsinkin suurissa organisaatioissa). Kuten melko pitkä blogi, mutta Microsoft on päättänyt vain tehdä se "tärkeä, ei-tietoturvapäivitys" sijaan pakollinen päivitys, koska se ei teknisesti nähdä Auto kuin "herkkyys" - se oli suunnittelun jälkeen kaikki. Tämä tarkoittaa sinun täytyy etsiä vaihtoehto Windows Update ja tarkista se pois asentaa - halutessasi voit myös uudelleen käyttöön milloin tahansa lappu.

Microsoft heittää pois kauan, kauan odotettu Windows-päivitys poistaa Auto USB-asemat perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 23:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kaikki USB | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar