søndag den 13. februar 2011

Boston aikoo murhata kuoppia kanssa puhelimen kiihtyvyysmittari

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/boston-planning-to-murder-potholes-with-your-phones-acceleromet/:
Kiihtyvyysmittarit kulutuselektroniikassa ovat jo osoittaneet arvo kaukana niiden valmistajat koskaan tarkoitettu - mutta ei ikinä usko auton kiusannut jousitus olisi hyväntekijä? Virkamiehet Boston on leikkinyt ympäriinsä kokeellisen älypuhelimen app. kutsutaan Street Bump, joka on viritetty pitää silmällä kuoppia ajaessasi, kun se havaitsee häiriön voimassa, se tekee sijainti muistiin. Ei sanaakaan kun Bostonians hyötyvät hedelmiä Streetin Bump: n työvoimaa, mutta kehittäjät käyttävät tämän kevään ja kesän jälkeisen jäädyttää kuoppa kausi hienosäätää algoritmi jotta se voi erottaa toisistaan, eli ammottavan kraatterin tien ja sinun huono ajotaidot (vain leikkiä, olemme varmasti olet hieno kuljettaja).

[Kuva kautta Wikipedia ]

Boston aikoo murhata kuoppia kanssa puhelimen kiihtyvyysmittari perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 11:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Popular Science , DVICE | lähde Boston Globe | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar