søndag den 13. februar 2011

Sony Ericsson touts Xperia Pelaa monen pelaajan lupaa 50 nimekettä aloittaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
Pelaamiseen puhelin ei erikoinen ilman pelejä varmuuskopioida, ja Sony Ericsson on onneksi täytetty ainakin muutamia uusia tietoja, että osa yhtälöä sen MWC lehdistötilaisuudessa tänään. Se sisältää aavistuksen jotkin mobiilipalveluiden hotspot-pohjainen monen pelaajan ja lupaus "noin 50 eri nimikettä", joka on saatavilla osoitteessa käynnistää myös Guitar Hero, Assassin's Creed, Dead Space ja Reckless Racing. Valitettavasti se ei ole selvää, kuinka moni niistä todella yksinomaan Xperia Play verrattuna Android puhelimet yleensä ja se, että SE ainoastaan esille joitakin yksinomainen ylimääräisiä tasoja Reckless Racing ei ole aivan kaikki rohkaisevia. Olemme "vierasta siellä on vielä paljon lisätietoja tulemaan, vaikka, joten pysy kuulolla.

Sony Ericsson touts Xperia Pelaa monen pelaajan lupaa 50 nimekettä aloittaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 13:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar