søndag den 13. februar 2011

Samsung Galaxy Tab II ja Galaxy S II kuvia vuotaa ennen Barcelonan tapauksessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-tab-ii-pictures-leak-out-ahead-of-barcelona-event/:

On vielä kaksitoista tuntia aikaa ennen Samsung julkisti uusia tuotteita Mobile World Congress-tapahtumassa Barcelonassa, mutta jotenkin on jo kuvasarjaa väitetään "tapahtumasta." Emme valita, vaikka, koska niistä neljä keuliminen uusi 10,1-tuumainen Galaxy Tab II. Huomasimme eilen , että Sammyn liuskekivi kestää Android 3,0 Honeycomb 1280 x 800 resoluutio ja 1GHz prosessori, ja kuullut huhuja että " d on 8 megapikselin kamera HD videotallennus samoin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme noudattaen silmät kunnon kuvaa tabletin, ja kuvitella olet samassa veneessä. Liity meidät matkalle yli Samsung Hub nähdä täyden sarjan (ja enemmän laukausta Samsung Galaxy S II), tai jos olet liian kiireinen pohjustus teidän kosketusnäyttö-tahriinnu peukalot, yksinkertaisesti paina tauon nähdä tehdä mitä Yksikön takaisin voisi näyttää.

[Kiitos, Dell P.]

Jatka käsittelyssä Samsung Galaxy Tab II ja Galaxy S II kuvia vuotaa ennen Barcelonan tapauksessa

Samsung Galaxy Tab II ja Galaxy S II kuvia vuotaa ennen Barcelonan tapauksessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 23:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Samsung Hub | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar