søndag den 13. februar 2011

Kahdeksas Circuit vakuuttaa RAZR tietokoneen mukaan liittovaltion laki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/eighth-circuit-declares-razr-a-computer-under-federal-law/:
Ei ole juurikaan epäilystä siitä, että nykypäivän älypuhelimet ovat taskuun tietokoneet - he yhtä tai tehokkaampi kuin pöytäkoneet entisajan - mutta entä dumbphones? No, USA vastaan Kramer, kahdeksas Circuit Court of Appeals vain todennut, että Motorola MOTORAZR V3 sopii liittovaltion lakisääteinen määritelmä tietokone - ja lainasi Woz lausunnossa: "Kaikki on tietokone on nykyään." Tuntuu vähän typerältä soittaa RAZR tietokonetta, mutta tuomioistuimet voivat tulkita voimassa olevia lakeja, ei tehdä uusia - ja Yhdysvaltain laki sanoo, tietokone on "sähköinen, magneettisesti, optisesti, sähkökemialliset tai muut nopeat tietojenkäsittely laite suorittaa looginen, aritmeettinen tai varastoinnin toimintoja. " Koska tämä oli ensimmäinen kerta Yhdysvaltain liittovaltion vetoomustuomioistuin on antanut ratkaisun asiassa, kahdeksas Circuit ennakkotapaus, että muut tuomioistuimet voivat seurata. Ja kyllä, tuomioistuin on tietoinen tällainen määritelmä voi olla mikroaaltouunit ja kahvinkeittimet, ja ilmoitti kongressille, että se pitäisi muuttaa lakia, jos se ei pidä siitä. Riippumatta siitä, olet samaa mieltä, tämä tulkinta lisäsin vankilaan kaveri, joka myönsi syyllisyytensä yrittää harjoittaa seksuaalista toimintaa alaikäinen, joten lievä absurdius se kaikki on hyvin meille. Jossain Chris Hansen hymyilee.

Kahdeksas Circuit vakuuttaa RAZR tietokoneen mukaan liittovaltion lain alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 21:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink New Orleans City Business | lähde Scribd | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar