søndag den 13. februar 2011

Greenpois0n RC6 taukoja uuden Apple TV: n joukkovelkakirjoista, suorittaa kytkemättömät karkaaminen ja NitoTV asentaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/greenpois0n-rc6-breaks-new-apple-tvs-bonds-performs-untethered/:
Asentaminen nitoTV teidän Apple TV käyttää ottamaan lievästi vaikea SSH prosessi, ja niitä ihmisiä, jotka ovat pois päältä ajamalla Terminal ja lävistys on riviä koodia, uusin versio greenpois0n (RC6) voisi loukata teidän karkaaminen etuja. Se tulee suorittaa kytkemättömät karkaaminen (eli voit käynnistä iProduct ilman uudelleen JB), jolloin laite (iPhone, iPad, jne.) toiminnassa 4.2.1 ja voit täyttää kaikki out-of -vankilassa tarpeet. Mukana tässä uusi versio on kuormaaja, joka tulee pistää nitoTV oikealle pikku musta Apple laatikko. Tämä uusi greenpois0n sanotaan korjata emulointi ongelmia ( zodttd n emulaattorit oli ottaa asioita) ja niitä voidaan soveltaa oikeassa yli laitteen, joka on vapautettu ja RC5. Mutta varovaisesti - näemme joukko jailbreakers viserrys väittäen on törmäsi kysymykset (WiFi, käynnistystä) kanssa RC6. Hit lähde linkkiä tarttua joko Mac-tai Windows-versio.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Greenpois0n RC6 taukoja uuden Apple TV: n joukkovelkakirjoista, suorittaa kytkemättömät karkaaminen ja NitoTV asentaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 22:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ Pod2g | lähde greenpois0n | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar