søndag den 13. februar 2011

LG Optimus 3D on dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, videokoodekit ylös Wazoo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/lg-optimus-3d-has-dual-core-1ghz-omap4-cpu-video-codecs-up-the/:
LG on ollut mahtava niukka tarkat tiedot sen 3D älypuhelin, mutta joitakin erittäin lupaavia niistä on juuri trickled pois Barcelonan ennen Mobile World Congress - sopusoinnussa yritysten teema kaksinkertaistaa kaiken , LG Optimus 3D alukselle dual-core 1GHz TI OMAP 4 siru. Ottaen huomioon, että olemme nähneet, että erityisesti SOC ajaa kolme näyttöä , emme vierasta, että yksi 4,3-tuumainen stereo-näyttö (kyllä, 4,3-tuumainen on vahvistettu) on vanha hattu, ja olemme varmasti nähneet mukana PowerVR SGX540 grafiikka heittää noin painoa monilla Galaxy S . Raw silmälasit syrjään, vaikka, Optimus 3D on ominaisuus, että olemme odottaneet päälle Android hetkeksi: LG sanoo, että se on "neljä kertaa enemmän video-dekooderit kuin kilpailevat mallit. " On totta, että luultavasti tarkoittaa sitä silti pelata vain noin kahdeksan videomuotoja yhteensä, mutta niin kauan kuin voimme olla valtaosa meidän anime musiikkivideo kirjasto ilman uudelleen koodausta päivittäin, me lupaamme vain murista satunnaisesti. Deal? PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus LG Optimus 3D on dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, videokoodekit ylös Wazoo

LG Optimus 3D on dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, videokoodekit ylös Wazoo perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 22:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar