søndag den 13. februar 2011

Samsung Galaxy S II virallista: Tegra 2, 4,3 tuuman Super AMOLED Plus, tulossa tässä kuussa (hands-video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/:
Yksi pahimmista varjeltuja salaisuuksia ja MWC tänä vuonna - Galaxy S II - on vihdoin virallisesti, ja haluamme sanoa, että varmasti elää jopa sen nimeä oikea seuraaja alkuperäiselle Galaxy S että pala Android markkinapaikan tuli viime vuonna. Major (ja todennäköisesti lähinnä) ominaisuuksia ovat 4,27-tuumainen 800 x 480 Super AMOLED Plus -näyttö, 8 megapikselin ensisijainen kamera 1080p videon kaappaamiseen mukana 2 megapikselin cam edessä, Gingerbread kanssa TouchWiz 4.0, integroitu NFC tuki (joissain versioissa ), ja kuori on kooltaan vain 8.49mm paksu, joten se todennäköisesti ohuin älypuhelin koskaan roll off kokoonpanolinjalla - itse asiassa se on yli 0,2 mm ohuempi kuin Sony Ericsson Xperia Arc: n ohuin kohta. Suurin uutinen täällä, vaikka saattaa olla, että Sammyn menossa NVIDIA Tegra 2 ydin - sama kuin LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, ja Droid Bionic - huolimatta siitä, että sen oma Exynos 4210 oli juuri ilmoittanut maaliskuussa tuotantoon.

Pystyimme käyttämään hieman aikaa Galaxy S II tänään, ja voimme lopullisesti sanoa, että tämä on yksi upea laite. Se jakaa Valaa 4G: n pyrkimykset kuin ohut Android laite ja todennäköisesti useimmat sen teollisen muotoilun elementtejä, mutta kiinnostavaa, Valaa askeleen alaspäin 4,5-4,3 tuumaa - joko nyökkäys, että 4,5 on liian iso valtavirran älypuhelin, tai merkki siitä, että 4.5 tuuman Super AMOLED Plus komponentti ei yksinkertaisesti ole vielä valmis. Olet täysin huomaa kuinka naurettavan ohut puhelin on se lepää kädessäsi, ja vaikutus on voimistaa se, että se on saanut niin paljon ala - näytön reunaan suhde on pois kaavioita. Vaikka me edelleen mieluummin kannan Android kokemus, TouchWiz 4.0 (kuten sitä kutsutaan) päällä Gingerbread on selvästi Samsungin hienoin mukautettuja Android ihon tasalla, uusi peli Hub ROM on potentiaalia tehdä taistelun Sonyn PlayStation Suite ja antaa kehittäjille ohittaa ladata kokorajojen Android Market, mutta emme voineet testata sitä ennakkoversioita yksikkö saimme.

Koska ajanpuutteen ja liitettävyys, emme voineet laittaa puhelimen välityksellä sarja nopeus testejä, mutta koko käyttöliittymä tuntui täydellinen nopeaa ja sujuvaa, testamentti Tegra 2: n leuat. Kuten CES olimme puhalletut pois selkeyttä ja kirkkautta Super AMOLED Plus-näyttö - kuva jo erinomaisia Super AMOLED teknologia amped ylös steroideja, ja sinulla on hyvä tunne siitä, mitä puhumme täällä . Kaiken kaikkiaan tämä tuntuu erittäin päivittää Galaxy S, jos mikä, olemme hieman huolissamme siitä, että tulee olemaan smidge liian iso ihmiset, jotka olivat täysin onnellinen 4-tuumainen tason, mutta kertoimet ovat hyvä Samsung jatkaa kampi pois pienempiä laitteita ne ihmiset. Se tulee olemaan markkinoilla osissa Eurooppaa ja Aasiaa heti tässä kuussa, ei sanaa Pohjois-Amerikassa, mutta kuten aina, siellä on vähän epäilystä Samsung on joitakin suunnitelmia toimii. Seuraa tauko meidän nopeaa video ja koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Samsung Galaxy S II virallista: Tegra 2, 4,3 tuuman Super AMOLED Plus, tulossa tässä kuussa (hands-video)

Samsung Galaxy S II virallista: Tegra 2, 4,3 tuuman Super AMOLED Plus, tulossa tässä kuussa (hands-video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 12:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar