mandag den 14. februar 2011

Best Buy ulottuu vapaa Buy Back edistäminen älypuhelimista ja tabletteja 26 helmikuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/14/best-buy-extends-free-buy-back-promotion-on-smartphones-and-tabl/:
Eikö kiertää hyödyntää Best Buy: n uusi Bieber / Ozzy-edistänyt Buy Back ohjelma ennen virka-Super Bowl free-for-all päättyi helmikuun 12. päivänä? Näyttää siltä, olet onnea - yhtiön juuri ilmoittanut, että se laajentaa ilmaisen tarjouksen vasta helmikuussa 26th. Toisin kuin edellisessä edistäminen, jota sovelletaan koko joukko elektroniikkaa, mutta tämä uusin laajennus kattaa vain älypuhelimet ja tabletteja, mutta voit luonnollisesti ostaa vielä Buy Back kattaa muiden laitteiden (kannettava tietokone tai netbook ajaa sinua 69.99 dollaria). Ne, jotka valitsevat sen voi myydä laitteita takaisin Best Buy ja "jopa" 50 prosenttia alkuperäisestä kauppahinnasta, he luonnollisesti saavat muodossa Best Buy lahjakortin. Parempi kuin eBay? Ehkä ei - mutta se ei ole huonoin vaihtoehto on, kun se on ilmainen. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä Best Buy ulottuu vapaa Buy Back edistäminen älypuhelimista ja tabletteja 26 helmikuu

Best Buy ulottuu vapaa Buy Back edistäminen älypuhelimista ja tabletit 26 helmikuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 helmikuu 2011 16:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar