onsdag den 10. august 2011

SATA-IO out uuden SATA Express ja Embedded SSD standardeja, lyhenteitä runsaasti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/sata-io-outs-new-sata-express-and-embedded-ssd-standards-acrony/:

Se on suuri päivä SATA-IO , koska järjestö on juuri ilmoittanut ole yksi, vaan kaksi uutta SATA standardeja. Ensimmäinen näistä, SATA Express erittely, saa jälkipuoliskolla nimensä 'e' in PCIe, koska se mahdollistaa nykyisten SATA standardien reppuselässä on PCIe-liitäntä, lisäämällä nopeutta ja 8Gbps ja 16Gbps, ylös nykyisestä 6Gbps . SATA Express odotetaan tekevän virallisen debyyttinsä myöhemmin tänä vuonna. SATA μSSD, toisaalta, on tällä hetkellä valmiina, ja jo toteutettu SanDiskin iSSD sulautettujen ajaa. Se ojia moduulin liitin vanhaan käyttöliittymään, jolloin OEM pino single-chip ajaa aivan emolevyn. Lukuisia SATA liittyviä lehdistötiedotteita odottaa sinua tauon jälkeen - jos olet osaksi tällaista asia.

Jatka lukemista SATA-IO out uuden SATA Express ja Embedded SSD standardeja, lyhenteitä runsaasti


SATA-IO out uuden SATA Express ja Embedded SSD standardeja, lyhenteet runsaasti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 03:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde SATA-IO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar