onsdag den 10. august 2011

Unreleased Sony Alpha A77 jo ehdolla Good Design Award, paljastaa useita uusia ominaisuuksia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/unreleased-sony-alpha-a77-already-nominated-for-good-design-awar/:


Sony saattaa olla vielä virallisesti julkistaa tulevan Alpha A77 kamera, mutta kiitos nimitysvaliokunnan sivu eteenpäin tämän kuun Good Design Expossa, voimme vihdoinkin nähdä vilauksen siitä, mitä tämä Imager pakata sisäisesti. Todellakin , A77 tulee kanssa 24 megapikselin Exmor CMOS-kenno, sekä läpikuultava peili , joka mahdollistaa kokopäiväinen jatkuva automaattitarkennus. Lisäksi avulla uuden BIONZ moottori, meillä on "maailman nopein" burst nopeudella 12 kuvaa sekunnissa, mikä menee hienosti rinnalla kameran 60p ja 24p videota tallennustiloissa (oletettavasti AVCHD). Mikä myös pyydetty silmämme oli tämä "maailman ensimmäinen" XGA OLED elektroninen etsin, mutta A55 ja A35 tulevat vain LCD versiot. No, vain aika näyttää, onko tämä kamera elää jopa odotuksia - saamani vaikutelman mukaan, me varmaan voi pelata yhdellä muutaman viikon päästä.



[Kiitos, pontsuku.]



Päivitys: Ja noin vain, nimitysvaliokunta sivu on viipymättä otettu alas. Onneksi meillä tallennettu kopio, vaikka - check it out tauon jälkeen, jos haluat harjoitella Japanin.

Jatka lukemista Unreleased Sony Alpha A77 jo ehdolla Good Design Award, paljastaa useita uusia ominaisuuksia


Unreleased Sony Alpha A77 jo ehdolla Good Design Award, paljastaa useita uusia ominaisuuksia perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 05:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Good Design Expo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar