onsdag den 10. august 2011

Samsung Galaxy R virallisesti julkistettu Euroopassa ja Aasiassa, kukaan ei yllättynyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-r-officially-announced-for-europe-and-asia-nobod/:


Että Samsung Galaxy R olemme kuulleet? Jep, se on todellista. Ei siksi, että se on suuri yllätys meille, kun otetaan huomioon olemme nähneet vuotanut lehdistön tekee jopa neljän minuutin videon laite, mutta Samsung ja NVIDIA ovat vihdoin yhdistyneet antaa "mysteeri puhelin" virallisen siunauksen. Tässä on laiha: Galaxy R tulee taloon 1GHz Tegra 2 CPU, 4,2 tuuman WVGA (800 x 480) Super Clear LCD, dual 5MP / 2MP kameroiden takana ja edessä (vastaavasti), ja Gingerbread Samsungin TouchWiz UI . Puhelimen jo saatavilla Ruotsissa Galaxy Z , mutta se on vihdoin matkalla osissa Eurooppaa ja Aasiaa (mukaan lukien Kiina). Ei sanaa, jos tai kun voimme suunnitella näkevät R Pohjois-Amerikassa, mutta on todennäköistä, että sen käynnistäminen olisi nopeasti peittää sen isoveli, Galaxy S II , jos se teki ulkonäkö. Koko lehdistötiedote ja esittelyvideo löytyy tauon jälkeen sinun nauttia.

Jatka lukemista Samsung Galaxy R virallisesti julkistettu Euroopassa ja Aasiassa, kukaan ei yllättynyt


Samsung Galaxy R virallisesti julkistettu Euroopassa ja Aasiassa, kukaan ei yllättynyt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar