onsdag den 10. august 2011

Samsung Galaxy XCover saa paljastui Saksassa, uskaltaa meitä pudota se mudassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-xcover-gets-uncovered-in-germany-dares-us-to-dro/:


Samsung Galaxy mallisto on tullut niin monipuolinen, että lähes jokainen väestörakenteen on ainakin yhden valinnan valita, yksi selkeä poikkeus: emme ole nähneet karu versio. Samsungin toivoen täyttää mainittu ammottava reikä ilmoittamalla Galaxy Xcover, maailman ensimmäinen Android-laitteen kanssa IP67 sertifiointi - eli se voidaan upottaa veteen enintään 1 metriä syvä ja pystyy pitämään puolensa vastaan ​​jatkuvasti hyökkäykseltä likaa ja pölyä. Xcover tarjoaa Gingerbread out-of-box, ja ominaisuudet 3,6 tuuman naarmuuntumaton näyttö, 3,2 megapikselin kamera LED-salama, ja 7.2Mbps HSDPA. Yhtiön epämääräinen muista yksityiskohdista, kuten hinnoittelusta ja saatavuudesta; ainoa maa ilmoitti toistaiseksi on Saksa, joka pitäisi nähdä laite joskus lokakuussa. Toivomme laite on laajempi jakelu; tiedämme tosiasia saksalaiset eivät ole vain ihmiset täällä maan päällä, joita on vaikea omassa puhelimessaan. Paina tauon jälkeen.

Jatka lukemista Samsung Galaxy XCover saa paljastui Saksassa, uskaltaa meitä pudota se mudassa


Samsung Galaxy XCover saa paljastui Saksassa, uskaltaa meitä pudottaa mudassa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 10:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink LandofDroid | lähde Samsung (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar