onsdag den 10. august 2011

Intian hallitus kuitenkin haluaa valvoa Twitter ja Facebook Ehkä Google ja Skype Liian

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2fVflMiTEEg/:

Indian-Flag

Muista siis, että kerran kun RIM yhteistyössä toimitusjohtaja Mike Lazaridis eräänlainen sekaisin aikana BBC: n haastattelussa. Se, että hän hiutaleiksi siitä haastattelussa millaisia ​​vihjasi, miksi hän alkoi sekoamatta ylipäätään - Intia. Intian hallitus ovat kiristyneet sen hallita sosiaalisen median ja muiden viestintämuotojen maan sisällä keskellä kasvava terrorismin uhka, RIM mukaan. Mutta hallitus etsii nyt seurata tiedonannon kaksi suosituimpia sivustoja maailmassa, raporttien HackerNews .


Olet ehkä kuullut heistä: Twitter ja Facebook .


Varustamot jo auttaa Intian hallitusta seuraamalla viestinnän verkoissaan, Twitter ja Facebook mukana. Mutta sinun pitäisi jo tietää, ettei jokainen asia mitä tehdä tai sanoa Twitterissä ja Facebookissa on julkista tietoa, joitakin tietoja / teksti on salattu. Tämä on mitä hallitus Intiassa on jälkeen, mutta missä määrin ei selkeytettävä.


Tässä on ongelma: Intian uusi IT laki sanoo että sivustot ja palveluntarjoajat on tarjottava ylös tietoja, kuten salasanoja yksityisille tileille, jopa ilman oikeuden päätöstä. Kuitenkin molemmat Facebook ja Twitter tietosuojakäytäntöjä sanella että henkilökohtaisia ​​ja yksityisiä tietoja ei luovuteta ilman oikeuden päätöstä.


Yhdessä RIM, joka epäsi Intian hallitus pääsyä sen BlackBerry Enterprise-palvelimet perustuvat siihen, että on mahdotonta tehdä niin, Intia on myös sanonut haluavansa seurata Skype ja Google . Kuitenkaan kumpikaan yhtiö on oikeastaan ​​kuullut mitään hallituksesta.


Tämä ei vaikuta meihin paljon valtioissa, mutta se on huono ennakkotapaus on kelluva noin missä tahansa maassa, puhumattakaan orastavaa tech tehopakkaus, kuten Intiassa.














Yritys:

Twitter


Perustamispäivä:

21/3/2006

Rahoitus:

$ 760M



Twitter perustama Jack Dorsey, Biz Stone, ja Evan Williams maaliskuussa 2006 (käynnistettiin julkisesti heinäkuussa 2006), on sosiaalinen verkottuminen ja mikro-blogging palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat ...










Ingen kommentarer:

Send en kommentar