onsdag den 10. august 2011

Apple Blocks myynti Samsung Galaxy tab 10.1 EU, Motorolan Xoom seuraavaksi?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fS5l-x6SR7k/:

Samsung-Galaxy-Tab-10.1_1

Jo huhtikuussa , kun se oli vain joukko kovia sanoja ja kieroa uhkia , naudanlihaa välillä Samsung ja Apple oli melko viihdyttävä. Mutta asiat eivät vain hauska, kunnes joku saa satuttaa, ja tällä kertaa Euroopassa että tuntee kipua. Sen loputon TIFF kanssa Etelä-Korea-pohjainen Samsung, Apple voitti väliaikainen kielto estää myyntiä Galaxy tab 10.1 sisällä koko Euroopan unionin, miinus Alankomaat.


Mitä outoa on, että Samsung ei näytä olleen mitään käsitystä tästä mitään oli menossa alaspäin, kunnes se oli liian myöhäistä. Erityisesti käsky "ilman kuulemista tai todistelun Samsungin" mukaan Samsungin tiedottaja Kim Titus, joka vahvisti Bloomberg . Ilmeisesti tämä on ihan normaalia Saksassa - kantajalle on vain todistavat, että rikkomus on tapahtunut saada määräystä liikkuva, joko tilapäinen tai pysyvä, eikä vaatimusta ilmoittaa toiselle osapuolelle. Tuomioistuin kuitenkin usein vain myöntää alustava kieltotuomio (kuten tämä), kun se uskoo, että myöhemmin pysyvä kieltomääräys myönnetään samoin. Jos se ei ole ja Apple menettää, Cupertino-yhtiö varmasti velkaa vahinkoja Samsung.


Mukaan Saksan uutispalvelun DPA , keskeyttämismääräys kokonaan liittyvät suunnittelun ja immateriaalioikeuden, eikä ohjelmiston tai laitteiston liittyviä patentteja. Apple teki selväksi jo kauan ennen kuin mitään laski Euroopassa että se ei ollut tyytyväinen ulkoasun GalTab 10.1, ja meni jopa niin pitkälle kuin sanoa, että Samsung kopioitu Applen tyylinen pakkaus, too. Sana "orjallisesti" tulee mieleen. Mutta on vielä hieman suikale toivoa meidän Euroopan ystäviä, jotka ovat olleet vain kuolla leikkiä Samsungin 10-tuumainen liuskekivi. Galaxy tabs Vielä varastossa jatkavat myymistä, kunnes nykyisen varaston on mennyt. Joten jos tarvitset, jätän nyt. Älä edes jatka lukemista.


Tarkoitan sitä ... Go!


Anyway, Samsung on vastannut määräystä, luvaten "toimimaan välittömästi puolustamaan tekijänoikeuksia kautta keskeneräinen oikeudenkäynti Saksassa ja aikoo edelleen aktiivisesti puolustaa näitä oikeuksia kaikkialla maailmassa. [Me] toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, Samsungin innovatiivinen matkaviestimiin ovat asiakkaiden Euroopassa ja ympäri maailmaa. "


Samaan aikaan Apple näyttää siirtyneen edelleen erästä toista kilpailijaa, raportteja SlashGear . Motorola ja Apple on kietoutuvat oikeudenkäyntien osalta viime kuukausina, mutta vasta sen jälkeen kaivaa Galaxy tab uutinen oli se paljastui, että Apple on jo jättänyt valituksen Euroopassa koskevat sellaisten Honeycomb-powered Xoom. Koska Samsung ei ollut aavistustakaan injuncti


Ingen kommentarer:

Send en kommentar