onsdag den 10. august 2011

T-Mobile Muutokset mieltäsi Low-Käytä "Ei yliannostus" Data

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dItqlwkN7Lw/:

200mb

T-Mobilen asiakkaille saanut melko vähän ajettu pois niiden Ei yliannostus tiedot suunnitelmista: vaikka kaikkien varoa käyttää sanaa "rajaton", T-Mobilen lähestymistapa silti antaa käyttäjille hotkia niin paljon tietoja kuin he halusivat niin kauan kuin he ei ole mielessä (melko jyrkkä) nopeus pienenee.


200 MB ja 2 GB, T-Mobilen älypuhelinten tasojen tutulta , mutta ei yliannostus kikka tarjoaa asiakkaille molempien maailmojen parhaat puolet: porrastettu tiedot hinnoittelu ja esteettömän käytön.


Oikeastaan ​​haluan muotoilla, että: Ei yliannostus kikka antoi asiakkaille molempien maailmojen parhaat puolet. mukaan raportin T-MoNews , T-Mobile varsin piakkoin ehtojen muuttamisesta niiden 200 megatavua tietoa ominaisuus. Sen sijaan, että asiakkaat käyttävät edelleen datayhteyksiä alennettuun nopeuksilla, T-Mobile on palaamassa Classic yliannostus maksu malli.


Jatkossa Classic suunnitelma asiakkaille veloitetaan Yliannostukset dollaria .10/MB, jossa maksu harjannostajaisia ​​kello 30 dollaria. Asiakkaat Value suunnitelmia on käsiteltävä sama, paitsi korkeintaan ylimäärä vastaa 35 dollaria.


Syy? Ilmeisesti kysyntä 200 MB ominaisuus on "ylittänyt T-Mobilen odotukset" ja ne palataan latauksen yliannostus maksuja alkaa 13. elokuuta. Vielä ei ole siitä, onko T-Mobilen muut Ei yliannostus datasiirtosopimuksista kokevat saman kohtalon, mutta se on varmasti jotain pitää silmäsi auki kaikille sama. Ei hätää, nykyiset T-Mobilen asiakkaille: jos sinulla ominaisuus tällä hetkellä, niin olet aiemmin saavutettujen etujen in lähitulevaisuudessa. Jos olit aikoo hypätä T-Mobile kelkkaan, voit tehdä sen pian, ennen kuin tämä sopimus menee tapa Dodo.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar