onsdag den 10. august 2011

TabCo vastauksia teidän tablet kysymyksiin enemmän kysymyksiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/tabco-answers-your-tablet-questions-with-more-questions/:


Miten erottaa sinun tablet vuonna jo vakavasti ahtaissa markkinapaikka? No, voit yksinkertaisesti käynnistää paras laite siellä - tai voit aloittaa mysteeri kampanja, vastaamalla utelias väestön kanssa vaitelias vastauksia. Joka on takana TabCo tablet väittää tehneensä niin. Yhtiö Toistaiseksi tunnetaan parhaiten sarjan befuddling YouTube-videoita, on tarkoitus tehdä täyttä paljastaa maanantaina. Tällä välin edustaja on ryhtynyt GDGT vastaamaan kysymyksiin tuote - tavallaan. On palasia tiedot hajallaan siellä täällä, mutta vastaukset ovat enimmäkseen yrityksiä ei "pilata" mitään, jota seuraa lupaus että enemmän paljastetaan 15. elokuuta.



Tässä mitä yhtiö sanoo, alkaen yksinkertaisin ensin: TabCo on lyhenne sanoista "tablet Company," liike asettaa käynnistää uuden tablet Yhdysvalloissa tässä kuussa, jonka jälkeen roll out joissakin Euroopan maissa tulee syyskuussa. Yhtiö ei sano, onko tuotteen joidenkin versio Android, mutta on luvannut, että riippumatta OS on, lopullisesta muodosta tuote "tarjoaa uuden tavan olla vuorovaikutuksessa laitteen kanssa," kuten "ennakoiva UI "että ilmeisesti tietää, mitä haluat etsiä ja ostaa ennen kuin kerrot sen. tablet On SD-korttipaikka, 3G-ja WiFi, ja "ainutlaatuinen" fyysinen suunnittelu ja resoluutio. Ei ole 3D tai HTC Flyer-tyylinen kynä toiminnot juttu kuitenkin. Niin, ja rakentaa laatu? TabCo sanoo, että "yhtä hyvä tai parempi kuin Nokian ja Applen laitteita."



Joten, mitä se on? Uusi tablet ihmisiltä joka vei teidät Tabasco linjan kuuma kastikkeet? Iso Improv Everywhere-tyyliin kepponen? Todellinen, tiedät, tablet? Todella paljon virus-tyypin videot kansainvälisen tablet mysteeri tauon jälkeen. Ja vapaasti spekuloida teidän sisua vuonna kommentit

Jatka lukemista TabCo vastauksia teidän tablet kysymyksiin enemmän kysymyksiä


TabCo vastauksia teidän tablet kysymyksiin enemmän kysymyksiä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 11:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde GDGT | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar