onsdag den 10. august 2011

Amazon julkaisee web-pohjainen Kindle Cloud Reader app, optimoitu iPads

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/amazon-releases-web-based-kindle-cloud-reader-app-optimized-for/:


Amazon on saattanut muuttaa sen Kindle iOS App noudattaa Applen tarkistettu in-app tilauksen politiikkaa, mutta vähittäismyyjä on nyt tullut ulos oma, web-pohjainen vaihtoehto, joka tunnetaan nimellä Kindle Cloud Reader. Yhteensopiva sekä Chrome ja Safari, uusi sovellus on pohjimmiltaan selaimen version Kindle eBook lukija, joka tarjoaa PC, Mac ja Chromebook käyttäjille pääsyn digitoidun kirjastoihin. Työkalu tarjoaa myös paikallista tallennusta, jolloin offline-käyttöä varten, vaikka Amazonin laitteen raja pätee edelleen, joten jos kirjastosi jo siroteltu useita gadgeteja, App lukeman toiminnallisuus voidaan rajoittaa. Yhtiö julkisti Cloud Reader tänään suhteellisen vähän fanfaari tai selitystä, mutta sen sivuston korostaa palvelun tärkeimmät nähtävyydet, kuten sen iPad optimointiin. Mielenkiintoista on, että lukija vieläkään ei ole yhteensopiva iPhone (tai, kuten Android yhteisön löysi kaikki Honeycomb tablets), vaikka me kuvitella On vain ajan kysymys ennen kuin Amazonin pilvi peitto laajenee entisestään.

Amazon julkaisee web-pohjainen Kindle Cloud Reader app, optimoitu iPads alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 05:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch , Android yhteisön | lähde Kindle Cloud Reader | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar