onsdag den 10. august 2011

Applen Samsung valitus paljastaa se myös haastaa Motorolan yli Xoom

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/apples-samsung-complaint-reveals-its-also-suing-motorola-over/:


Kyllä, olemme nyt saavuttaneet pisteen käynnissä Apple vs. Samsung kohu missä olemme ottavat oikeusjuttuja paljasti sisällä oikeusjuttuja. Kuten huomasi FOSS patenttien estää myynnin Galaxy tab 10,1 Euroopassa sisälsi myös lyhyen matkan osoittaa, että Apple on haastaa Motorolan yli ratkaisevasti tablet kaltainen Xoom samoin. Mikä ei kuitenkaan selvää, onko Apple pyrkii myös kieltokanteita Motorola estää myynnin Xoom, mutta Müller viittaa siihen, että on todellakin todennäköistä (Apple on myös kuulemma haastanut ja sai kiellon vastaan ​​paikallinen saksa tablet valmistaja JAY-tech). Tietenkin Apple ja Motorola eivät ole vieraita oikeudellisia sotkuisia , mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet asioita levinnyt puhelimet tablets.

Applen Samsung valitus paljastaa se myös haastaa Motorolan yli Xoom alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 11:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar