onsdag den 10. august 2011

SEROPI-2 Robot Suorittaa ihmisen kanssa, voi taipua napata asioita Ground

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f-X2_05HLqI/:

SEROPI-2-04

Korean Institute of Industrial Technology SEROPI Hanke on jo tuottanut yhden säätämästä näköinen robotti, SEROPI-1, ja nyt he ilmoittivat päätökseen SEROPI-2, oudon Johnny-5 näköisiä robo persoonallisuus, joka näkyy tässä vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja toimijoita vaiheessa.


SEROPI-2 on neljä metriä pitkä ja liikkuu 7,2 km tunnissa. Hän voi myös kumartua napata tavaraa pois lattialta ja hän on stereo visio, voima-anturit, laser-etäisyysmittarin, ja navigointijärjestelmä. Hän on huomattavasti tyylikkäämpi kuin hänen aikaisempi inkarnaatio ansiosta parannetut materiaalit ja muotoilu.


Mitä hän hyvä? No, hän on selvästi hauskaa lasten kanssa, mutta kyky liikkua ja olla vuorovaikutuksessa esineitä kentällä on erityisen hyödyllinen teollisten ja sotilaallisten asetukset. Eri autonomiset järjestelmät viittaavat myös useita mielenkiintoisia käytön tapauksissa myös kaukokartoitukseen ja terveydenhuollon. Toivon, että hän ja hänen kaltaisensa näyttää meille armoa, kun he lopulta päässyt valtaan.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar