onsdag den 10. august 2011

Hands-on kanssa Kindle Cloud Reader: voi sitä korvata native iPad?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t39GGnysJCU/hands-on-with-kindle-cloud-reader-an-ipad-app-replacement.ars:


Amazon on vihdoin käynnistänyt Web-pohjaisen version Kindle lukija, jonka avulla käyttäjät voivat lukea Kindle ostoksia millä tahansa laitteella, jossa on selain, ilman ladata erityisiä ohjelmistoja. Web-pohjainen lukija, nimeltään Kindle Cloud Reader, urheilu sekä online-ja offline-tilassa ja voivat jopa synkronoida viimeinen sivu lukenut (muun muassa) koko Kindle laitteita. Mutta kun Kindle Cloud lukija voisi käyttää lähes kuka tahansa, on selvää, että suunnittelu oli pitkälti tehty iPad, jolloin Amazon on kiertää Applen in-app sisällön rajoitukset ja jopa tarjota iPad-ystävällinen Kindle Storesta se ei voisi toteuttaa sen native iOS App.


Koska olen innokas Kindle kirjan lukija minun iPad, annoin uuden HTML5-pohjainen lukija pyöräyttää että alustan nähdä, miten se eroaa syntyperäinen Kindle App. Kirjautuessasi kautta read.amazon.com (joita voi käyttää selaimella, iPad tai ei), Amazon varoittaa, että sinun täytyy valtuuttaa Web App laajentaa paikallista tietokantaa koko jopa 50MB, jotta voit ladata ja tallentaa kirjoja offline-käyttöä varten. Jos olet huolissasi tilaa, sinun ei tarvitse varastoida kirjoja offline-voit lukea ne suoraan "pilvi", niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteys. Koska useimmat Kindle käyttäjät voivat todistaa, on paljon aikoja, jolloin olet todennäköisesti löytää itsesi tuulella lukea, mutta ilman yhteyttä-juna, ranta, sähkökatkojen aikana, jotta offline-ominaisuus on selvä plus.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar