onsdag den 10. august 2011

Uusi Nokia WP7 puhelimia joko vuotanut tai väärennetty, se on vaikea sanoa (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/10/new-nokia-wp7-handsets-either-leaked-or-faked-its-hard-to-tell/:


Tämä on pulmallinen. Olet tuoteryhmässä napata siitä hieman hutera video että oli sähköpostitse Jay Montano ja MyNokiaBlog. Vihjeidenmyyjä väitti olevansa Microsoft Insider, mutta käytetty. Ovi sähköpostiosoitteeseen. Video itsessään varmasti näyttää kiillotettu, vaikka se ammentaa pari bittiä materiaalia markkinointi leikkeitä, jotka on pois jonkin aikaa, kuten futuristinen segmentti Microsoft Office Labs promo. Se on joko aito vuoto paljastaa uusia puhelimia, jotka näyttävät huomattavasti erilainen Sea Ray , tai se on yksi nuo typerät Nokia-tyyliin valmistettu vuotaa , tai - hyvin mahdollisesti - se on vain hienosti muokattu hieman fakery lähtien tuuletin. Mutta kuka teki sen, me luulevat tyyliä.

Jatka lukemista Uusi Nokia WP7 puhelimia joko vuotanut tai väärennetty, se on vaikea sanoa (video)


Uusi Nokia WP7 puhelimia joko vuotanut tai väärennetty, se on vaikea sanoa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 elokuu 2011 05:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde MyNokiaBlog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar