onsdag den 10. august 2011

Amazing panoraamakuvia Hiroshiman jälkeen Atomic Bomb Blast

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-wxuYWvI4g0/:

hiroshima

Joka kerran, kun me keskeyttää säännöllisten suorana lähetyksenä uutiset noin Internet yritystä ympäri maailmaa Korosta Amazing valokuvaukseen. Vuonna 2009 esillä maailman suurin pallomainen kuva , ja aiemmin tänä vuonna, maailman suurin valokuvien koskaan otettu sisätiloissa .


Tänään, 360Cities julkaisi sarjan historiallisia 360 ° kuvia Hiroshimassa ja ottanut kuusi kuukautta Boeing B-29 Superfortress Enola Gay putosi atomipommin nimeltään "Little Boy" on japanilainen city (6. elokuuta 1945). Se oli ensimmäinen kerta atomipommi käytettiin aseena.


Mukaan Wikipedia , "Little Boy" suoraan tapettiin arviolta 80000 ihmistä, ja vuoden loppuun mennessä, vammat ja säteily toi koko sattuneista 90,000-166,000. Noin 69 prosenttia kaupungin rakennuksista tuhoutui täydellisesti, ja noin 7 prosenttia vaurioitui pahoin.


Näet hyytävän tuhoisa vaikutus pommitusten 5 panoraamakuvia ( yksi , kaksi , kolme , neljä , viisi ), kohteliaisuus Hiroshiman Rauhan museossa . Kuvat otettiin ampui kolmen eri amerikkalaisen valokuvaajan ja yksi japanilainen valokuvaaja.


Bonus link: 2011 "Rauhan julistuksen" , kirjoittamat Matsui Kazumi kaupunginjohtaja Hiroshima


(Kiitos Jeffrey Martin 360Cities varten heads up)














Yritys:

360CITIES




360 Kaupungit kerää, palkkiot, isännät, ja järjestää maailman paras kuulijan Panoraamavalokuvat Webissä. Tavoitteenamme on tuoda 360 VR valokuvauksen valtavirran ja luoda ...










Ingen kommentarer:

Send en kommentar