onsdag den 10. august 2011

WhiteMagic: Sony Näyttää seuraavan sukupolven LCD kameroille ja puhelimet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l7D-WO_gH8E/:

whitemagic

Sony julkisti WhiteMagic tänään, "seuraavan sukupolven", 3-tuuman TFT LCD-näyttö, joka ylpeilee 1.23M-pisteen VGA resoluutio. Mitä erikoista näyttö on, että se on kaksi erillistä tilaa: jos siirtyy "virransäästötilaan", tehonkulutus taustavalo painoi yli 50% 125mW, Sony sanoo kirkkauden tässä tilassa on edelleen verrattavissa perinteiset LCD-näytöt.


Kun valitset "ulkona mode", WhiteMagic kirkkautta voidaan tehostaa vuodesta 470 cd / m² vaikuttava 1000 cd / m², kun taas virrankulutusta taustavalon tässä tilassa (300 mW) pysyy suunnilleen yhtä suuri kuin perinteiset näytöt. Vertailun: iPhone 4 saavuttaa suurin kirkkaus on 500 cd / m².


Sony saavutti tämän lisäämällä valkoinen pikseli on punainen-vihreä-sininen ( RGB ) pikseliä ja kehittää algoritmi korjata kuvan vääristymistä ("RGBW menetelmä").


Yhtiö suunnittelee aloittavansa Ensimmäiset näytteet jo lokakuussa (hinta: 65 dollaria kukin). Se odottaa WhiteMagic käytettäväksi mobiililaitteissa, kuten kameroissa ja älypuhelimet (vaikka se ei ole kosketusnäyttöä ilmeisesti).











Ingen kommentarer:

Send en kommentar