torsdag den 13. oktober 2011

AisleFinder Aloittaa Supermarket API, Open Source API Ruokaostokset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eI4av4EBv4k/:

aiselfind-indeximg

Kysy keneltä tahansa kehittäjä työskentelee tätä tilaa, ja he kertovat, että tarkat päivittäistavarakaupan tuotetiedot vaikea löytää kautta API. Auttaa ratkaisemaan tämän ongelman, joukkue ostoslistan luoja AisleFinder ovat käynnistäneet Supermarket API , avoimen lähdekoodin API päivittäistavarakaupan alalla.


Uusi API sisältää tuotteen tiedot yli 150.000 päivittäistavarakaupan kohteita sekä käytävällä tiedot yli 2400 supermarketit Yhdysvalloissa


Tällä hetkellä API tarjoaa pääsyn supermarket käytävälle info Whole Foods, Trader Joes, Safeway, Costco ja Wal-Mart Yhdysvalloissa ja lupaukset lisäosia myymälää Kanadassa ja Euroopassa nopeasti.


Mitä tuotelistojen, API tarjoaa kuvaukset, kuvia, luokat ja aisle numerot yli 150000 päivittäistavarakaupan kohteita. Ja koska se on avoimen lähdekoodin, joukkue lupaukset tulee aina olemaan ilmainen versio Supermarket API käyttää.


On huomattava, että Supermarket API ei ole ensimmäinen tuotetietoja palvelu yrittää ratkaista ongelmat ympäröivän pääsy päivittäistavarakaupan tietojen info kautta ohjelmallinen keinoin. Elokuussa Mobile App päättäjille pushpins, Inc. käynnisti SimpleUPC , joka sisältää tiedot yli 120000 ruoka, juoma, henkilökohtaiseen hygieniaan ja kodin tavarat yli 15000 tuotemerkkejä ja lähes 5000 valmistajilta. Erona on, että SimpleUPC ei sisällä käytävällä tietoa, kun taas Supermarket API ei. Se on myös suunniteltu enemmän käytettäväksi UPC ja viivakoodinlukija apps, kuin ostoslista tai käytävää navigointi apps.


Supermarket API on vielä varhaisessa kehitysvaiheessa, mutta jos olet tarvitsevat tällaista palvelua, pään yli www.supermarketapi.com lisätietoja.













Yritys: AisleFinder

Kotisivu:



AisleFinder tarjoaa online-ja mobiili ratkaisu, joka antaa asiakkaille aisle numerot mistä löytää ne asiat.





Lue lisää


<



Ingen kommentarer:

Send en kommentar