torsdag den 13. oktober 2011

Japanin Telco KDDI Buys Content Delivery Network CDNetworks Saat $ 167 miljoonaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CnlKcSFbI54/:

kddi-logo

Melko iso uutisia Aasian web nykymaailmassa: Japanin tietoliikenne jättiläinen KDDI ( US 40000000000 dollaria tuloja ) ilmoitti [JP] se ostaa 85,5% osuuden CDNetworks , korealainen sisällön jakeluverkoston, US $ 167 miljoonaa euroa.


KDDI sanoo suunnitelma on tehdä CDNetworks HQ Soulissa tytäryhtiöksi ja laajentaa globaalin liiketoiminnan (CDNetworks on toimipisteet myös Yhdysvalloissa, Kiinassa, Euroopassa, ja KDDI: n kotimarkkinoilla Japanissa).


CDNetworks "ydin tuotetarjonta on Web Performance Suite , joka kiihdyttää web sisällön jakelun ja sovellusten suorituskykyä asiakkaille. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 130 sisällön tallennukseen pisteitä sijaitsevilla palvelimilla yhteensä 70 kaupunkia 31 maassa. Yritysostolla KDDI haluaa olla valmis ennustetaan langattoman dataliikenteen räjähdys lähivuosina (KDDI itse on yli 30 miljoonaa mobiilipalveluiden käyttäjää Japanissa).


CDNetworks perustettiin Soulissa vuonna 2000, on listattu Korean pörssiin ja nykyään sijaitsee yli 1200 asiakasta maailmanlaajuisesti (kuten LinkedIn, Yelp tai saksaksi sosiaalisen verkoston StudiVZ). Yhtiö osuma US $ 99 miljoonaa tuloja viime verotuksen ja väittää myynti on kasvanut 20% vuodessa keskimäärin vuodesta 2007.













Yritys: KDDI

Kotisivu: kddi.com



Tokyo-pohjainen KDDI Corporation on japanilaisen teleoperaattori. Se perustettiin vuonna 2000 fuusion DDI, KDD ja IDO ja työllistää nyt yli 15000 ihmistä. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien lankapuhelinasiakasta viestintä, matkapuhelin-ja Web-palvelujen ja Internet-palvelut. KDDI: n matkapuhelin-ja Web käsivarsi on leimattiin "au". Yhtiö on nykyinen nro 2 Japanin langattoman viestinnän markkinoilla, liukuva NTT DoCoMo ja edellä SoftBank.





Lue lisää





Ingen kommentarer:

Send en kommentar