torsdag den 13. oktober 2011

Sonim tuo trio karu laitteiden CTIA E & 2011, me menemme käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/13/sonim-brings-a-trio-of-rugged-devices-to-ctia-eanda-2011-we-go-ha/:

Sonim

Sonim ei kampi ulos älypuhelimissa. Se on liian kiireinen tulvia maan kanssa uber-karu featurephones että todennäköisesti kestämään todellinen tulva, ja se on hiton ylpeitä siitä. Se vaikutelma saimme ainakin käynnin jälkeen yhtiön Booth tämän viikon CTIA Enterprise & Applications. Meillä oli mahdollisuus leikkiä Sonim kolme uutta laitetta: XP1301 Core NFC, XP3340 Sentinel ja XP1330 Core PTT. Ilmoitti maanantaina, kaksi ensimmäistä puhelimet ovat jo saatavilla Yhdysvalloissa ja kolmas on suunnattu reilusti Latinalaiseen Amerikkaan seuraavien kahden kuukauden aikana. Suoraan sanottuna uusi GSM / EDGE lineup näyttää niin samankaltainen, että se olis uskomattoman helppoa unohtaa kumpi oli joka - lukuun ottamatta, joiden ulkonäkö ei eroa säiliö, kaikki kolme laitetta näyttävät tulevan samasta muotista. Koska samanlaiset kuin ne, joista jokainen on oma erikoisuus: XP1301 tarjoaa Near-Field Communication tag lukija, XP1330 hyödyntää Pikayhteys ja XP3340 Sentinel heittää muokattavissa ihmisen alas anturi, joka laukaisee hätähälytyksenn kun jotain on hullusti. Mutta kerromme teille, mitä ei tarvitse hätäapua - katsella gallerioita ja videot alla.









Zachary Lutz osallistuneet tämän käytännön.

Jatka lukemista Sonim tuo trio karu laitteiden CTIA E & 2011, me menemme käytännön (video)


Sonim tuo trio karu laitteiden CTIA E & 2011, me menemme käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 lokakuu 2011 11:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar