torsdag den 8. september 2011

LaunchPort langattomasti maksut iPad 2, tarttuu käyttäjille vahingonilo (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/launchport-wirelessly-charges-ipad-2-infects-users-with-glee-v/:


Shiny, onnelliset ihmiset tuijottivat iPad 2S ? Miksi, se on voima Induktiivinen lataus tai vain hyper-innokas markkinoinnin. Paljastetaan CEDIA 2011 , Dana Innovations ilmoitti hiljattain LaunchPort järjestelmä vie kätevästi langattoman latauksen ja läimäyttää se teidän seinään. Tietenkin on olemassa säännöllinen ol 'vaihtoehto on Apple laatta lataa päässä tasainen yläpinta, mutta sitten sinun on vaille 360 ​​astetta pizzazz. Hinta tämä mieltymys ei ole halpaa myöskään, sekä seinä-ja pohja-asennetut optiot maksaa 200 dollaria kukin, plus $ 150 pakollisia powershuttle hiha ja 10 dollaria ennakkoon maksu. Nyt, kuinka pahasti sinä tarvitse keuliminen että Jony Ive suunniteltu tablet? Ohittaa tauon todistamassa overacting parhaimmillaan.

Jatka lukemista LaunchPort langattomasti maksut iPad 2, tarttuu käyttäjille vahingonilo (video)


LaunchPort langattomasti maksut iPad 2, tarttuu käyttäjille vahingonilo (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 15:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde LaunchPort | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar