torsdag den 8. september 2011

Arduino hakata matkii Pixarin elävä lamppu, disses IKEA prosessissa (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/arduino-hack-imitates-pixars-living-lamp-disses-ikea-in-the-pr/:


Oi, katso - se on Pixarin ikoninen lamppu toi reaalimaailman Frankenlife. Okei, ei oikeastaan, mutta automatisoitu, ääni-käytössä mod on niin lähellä elokuvastudio symbolia kuin hakkerointi pakki ja viisi euroa ruotsalaisen huonekaluliike voi saada sinut. Prototyyppi, rakkaudella nimeltään "ärsyttävää IKEA lamppu" tai SM-1, on ArduinoArts "finalisti merkintä SeeedStudio n Grove Toy Kit kilpailuun. Johtaa Insinööri Javier Lander, projekti nai kaksi servoa (yksi pohja ja yksi lamppu), anturit liikkeen ja äänen, kolme akselinen kiihtyvyysanturi, LED valo ja ääni hallituksen Arduino kilpi ja hyppivää modjob ohjelmoituun valtioiden hälytys ja ärsytystä. Kiitämme Javier varten Karttaen kiva tie paljon matkustellut , ja antaa arkipäiväinen työpöydän valo äreä, vanha mies makeover. Klikkaa ohi tauko nähdä tämän curmudgeonly toimisto lisävaruste toiminnassa.



[Kiitos, Javier]

Jatka lukemista Arduino hakata imitoi Pixarin elävä lamppu, disses IKEA prosessissa (video)


Arduino hakata matkii Pixarin elävä lamppu, disses IKEA prosessissa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 syyskuu 2011 21:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde ArduinoArts | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar