mandag den 25. april 2011

Olympus edelleen rakastava E-sarjan DSLRs, mutta kiusaa uusi Micro Four Thirds-objektiivit hämmentää sinua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/olympus-still-loving-e-series-dslrs-but-teases-new-micro-four/:


Micro Four Thirds- muodossa tekijä voi olla vakuuttava valinta niille, jotka etsivät siirrettävyyden kohtuulliseen hintaan ja erinomaisesta laadusta, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että monet ihmiset ovat yhä uskollisia perinteisen DSLRs. Jos olet yksi tällainen Olympus fani, joka on huolissaan kohtalosta suurempi E-sarjan kokoonpano, tuskailla ei: Akira Watanabe, johtaja tuotekehitys, vakuutti PCPOP että E-sarjan mallien ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat tulleet jäädäkseen, vaikka hänen Joukkueen vielä pohtineet yli idea korvata talousarvion kolminumeroinen rivi (kuten E-620 ) ja PEN -sarja, ehdottivat hänen kollegansa aiemmin . Mutta painopistettä takaisin PEN, Watanabe kiusoitteli että hänen miehistön kehittää joitakin MFT linssit lisätä salkkuun, vaikka vähän on osoittanut muuta kuin, että nämä palvelevat käyttäjiä joilla on erityisiä valokuvaus tarpeisiin. Hyvin kiehtova todellakin - ehkä noin kalansilmä ja Tilt-Shift rakkaus?

Olympus edelleen rakastava E-sarjan DSLRs, mutta kiusaa uusi Micro Four Thirds-objektiivit hämmentää sinua perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 19:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde PCPOP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar