mandag den 25. april 2011

Lenovo 7-tuumainen Honeycomb tabletti tulossa Q4 mukaan vuotanut PDF, Le OS genetiikan hinata

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/lenovo-7-inch-honeycomb-tablet-coming-q4-according-to-leaked-pdf/:


Hot annetun heels eilisen vuotanut 10,1-tuumainen ThinkPad tabletti tulee toinen mehukas makupala eräästä toisesta tuleva laite Lenovo. Tämä on minun seuraava raportteja, että PC-valmistaja on 7-tuumainen Honeycomb varustettu liuskekivi valmisteilla urheilu korkea resoluutio 1280 x 800 näyttö ja ARM tuplaydinprosessori. Liukuu myös ilmaisemaan "Lenovo perhe UI", mikä todennäköisesti tarkoittaa Le OS . Julkaisu on väitetään teilataan (yäk) Q4, mutta koska esiintyminen paikkamerkki kuvan ja se, että nämä esitykset ovat vähintään kuukauden ikäisiä, suurin osa tästä on muuttua. Silti toivomme Lenovo vie aikaa saada asiat kuntoon ja sen Honeycomb räätälöinnit, koska sen pieni erottaa yksityiskohtia, jotka tekevät kaikki ero orastavaa merellä näyttö-centric laitteita.

Lenovo 7-tuumainen Honeycomb tabletti tulossa Q4 mukaan vuotanut PDF, Le OS genetiikan vetämään alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 15:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tämä on minun seuraava | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar