mandag den 25. april 2011

Inhabitat viikko Green: aurinkopaneeli tiet, kelluva golf ja 2,564.8 MPG kilpa-auto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/inhabitats-week-in-green-solar-panel-roads-floating-golf-and/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Talotekniikka sai valtavasti lisää tällä viikolla Inhabitat raportoi uudenlaisen grafeenin Super Paper , joka on 10 kertaa vahvempaa kuin teräs ja kuusi kertaa valo. Otimme myös tarkastella useita merkittäviä uusia infrastruktuurihankkeita popping ympäri maailmaa - omavarainen kelluva golfkenttä ja Malediivien Lontoon hohtava uusi raitiovaunu , että Alankomaiden suunnitelman ahtaa sen maantiet aurinkopaneeleilla .



Puhuminen kuuma asfaltti, tällä viikolla erittäin tehokas Alerion kilpa-auto leimahti vaellusta Shell Eco-Marathon, kellotus uskomattoman 2,564.8 mailia per gallona. Samalla Fisker ilmoitti, että sen seksikäs sähköinen Karma sedan osuu tiellä tänä kesänä, ja olimme yllättyneitä kuullessaan, että Marcelo da Luz oli pakko vetää hänen aurinkoenergialla X 1 auton koko Ontarion johtui maantie asetuksia. New Yorkin autonäyttely myös potkaisi pois räjähdys tällä viikolla Lexus esitteli seuraavan sukupolven LF-Gh käsite hybridi ja Porsche kaulitaan 911 GTR 3 ja Facebook väri, joka sai paljon "tykkää".



Lopuksi tarkasteltiin useita futuristinen esimerkiksi puettavat teknologia tällä viikolla myös pari RoboCop kaltaiset lasit , jotka voivat skannata 400 kasvoja sekunnissa julkisissa tilaisuuksissa. Olemme myös tuoneet sinulle loistava LED reppu , jonka avulla pyöräilijät signaaleja kuljettajia, saastumisen havaitsemiseen t-paita ja kello, joka kertoo aikaa neulomalla uusi huivi joka vuosi .

Inhabitat viikko Green: aurinkopaneeli tiet, kelluva golf ja 2,564.8 MPG kilpa-auto perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 21:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar