mandag den 25. april 2011

T-Mobile G2x saada piparkakku "ennemmin kuin oletat," ei voi olla quad-luuri

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/t-mobile-g2x-getting-gingerbread-sooner-than-youd-expect-may/:


Löysimme T-Mobile G2x on helmi puhelin, siunattu niin nopeaa dual-core siru ja täydellinen puuttuminen bloatware pitää sinua nauttimasta sen raaka lihas, mutta se on vaikea kiistää, että olisi vielä parempi on noin mureneva Maustekakut täytettä. Jos tunnet samoin, liity meihin kunniaksi noin iloinen uutinen - T-Mobile tweets että Android 2.3 on tulossa G2x "pian". Harjoittajan virallinen kimittää rehu lisää, että Piparkakku oli jo testattu laite jo ennen laukaisua, mutta valitettavasti ei astia potentiaalisesti synkkä tilanne - Me kuulemme (ja löytänyt testaus) että G2x ei oikeastaan on nelitaajuus-GSM-puhelin, ja meillä oli vaikeuksia saada lukitsematon versio yhteydessä AT & T: n 3G-verkon. Olemme parhaillaan tekeillä kommentoida, ja kerron teille, mitä me kuulemme.

T-Mobile G2x saada piparkakku "ennemmin kuin oletat," ei voi olla quad-luurin perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 18:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TmoNews | lähde Tmobile (Twitter, 1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar