mandag den 25. april 2011

Elon Musk sanoo SpaceX lähettää mies avaruuteen kolme vuotta, Mars kahden seuraavan vuosikymmenen aikana

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:


Elon Musk ei ole koskaan ollut yksi ujo alkaen tehdä rohkeita ennusteita , minkä vuoksi emme ole yllättynyt kuullessani, että hän on suuria toiveita tulevaisuuden avaruusmatkailua. Äskettäisessä haastattelussa Wall Street Journal, SpaceX perustaja sanoi hänen yritys "luultavasti" laittaa ihminen avaruudessa seuraavan kolmen vuoden toiveet lähettää matkustajien Mars seuraavien kymmenen 20 vuotta. Aiemmin tässä kuussa Myskin on yhtiö julkisti suunnitelmat "maailman tehokkain raketti," Falcon Heavy , vain muutamaa viikkoa ennen kuin saivat 75.000.000 dollaria NASA on jouduttaa kehitystä kaupallisen avaruuslennon hankkeita. Myskin näyttää, lähestyy nämä hankkeet lähes pyhä vastuuntuntoon. "Tulevaisuus, jossa ihmiskunta on siellä tutkitaan tähtien uskomattoman jännittävä tulevaisuus, ja innostava", hän selitti, "ja että me yritämme auttaa tekemään tapahtua." Pään ohi tauon nähdä koko haastattelu (tila Keskustelu alkaa noin 13:00 merkkiä).

Jatka käsittelyssä Elon Musk sanoo SpaceX lähettää mies avaruuteen kolme vuotta, Mars kahden seuraavan vuosikymmenen aikana


Elon Musk sanoo SpaceX lähettää mies avaruuteen kolme vuotta, Mars kahden seuraavan vuosikymmenen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 13:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink AFP (PhysOrg) | lähde WSJ | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar