mandag den 25. april 2011

Maalaus tulella, kiitos kyberneettisen hansikas (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/painting-with-fire-thanks-to-a-cybernetic-glove-video/:




Fire : eniten alkukantaista elementti. "Se on elävä, Robert De Niro sanoi kerran," Se hengittää, se syö, ja se vihaa. Ainoa tapa voittaa on ajatella siitä. " Jollet taiteilija - sitten kyhätä useita putkia, pumppu noin kerosiinia, ja liitä se Power Glove -kuin ohjauslaite. Seuraava asia, te tiedätte, että olet "tulen maalaus," making että inhottava peto tanssia ja astella teidän hilpeästi. "Sen polttaminen voidaan hoitaa hiuksenhieno liikkeet aistinvaraista tietoa käsine tuntoon muotoiluun tulinen kuva", taiteilija kertoo: "Näin kuvaa voidaan manipuloida, mutta se jatkuvasti pakenee valvontaa." Tietää, mitä se haluaisi kutsua liekki leffa ranteen - kun urheilu kammottava hymiö-face hitsausmaskia, ei vähempää - katso video edellä.


Maalaus tulella, kiitos kyberneettisen hansikas (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 04:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tee | lähde Sanela Jahic | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar