mandag den 25. april 2011

Panasonic Gyutto e-pyörä on tilaa kahdelle, itse asiassa jopa kolme

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/panasonics-gyutto-e-bike-has-room-for-two-actually-even-thre/:


Okei, joten kuva näyttää vain yhden lapsen paikka tämä uusi tehostettu pyörä Panasonic, mutta suunnittelijat arvella mahtuu toinen takana. Sitä kutsutaan Gyutto ja pakkauksissa joitakin näppäriä tekniikkaa, jonka ansiosta turvallinen trio. Ensinnäkin, jotta pyörä veikkausvoittovaroista, kun puisto ylös, kickstand aktivoi lukita ohjaustangon, jolloin etupyörä jäykkä. Ja pitää sinua matkalla oikeaan suuntaan ylös jyrkkää mäkeä, 8Ah litium-ioni-akku tarjoaa noin vääntävän valtaa auttaa, hyvä 36 km yhdellä latauksella - paremmin kuin jotkut toiset . Puhutaan jyrkkä, hinta treenata noin 1780 dollari (mukaan lukien kaksi lasta paikkaa), kun pyörä on julkaistu Japanissa 23. toukokuuta. Samalla rahalla pääset Mini versio pienemmällä (20 tuuman) pyörillä. Se on paljon kuluttaa pari kiittämätön Ipanat, mutta ainakin sinun ei tarvitse pumpata niitä polkimia niin kovaa.

Panasonic Gyutto e-pyörä on tilaa kahdelle, itse asiassa jopa kolmen perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 07:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tech-On! | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar