mandag den 19. september 2011

Herra Turhantarkka modeja Samsung Galaxy S induktiivisella latauksen ilman frazzling takuu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/mr-fussy-mods-samsung-galaxy-s-for-inductive-charging-without-f/:


Ei ole vaikea löytää hyviä Induktiivinen lataus älypuhelin näinä päivinä, mutta Saksan IT opiskelija Qian Qin ehdottomasti täytyi olla ominaisuus hänen Galaxy S Plus . Mitä enemmän, sitä tarvitaan olevan juuri oikeassa: ei mitätöi on takuu eikä ruma ulokkeita. Sen sijaan, törmäämättä hänen kumit, hän meni ulos ja osti Palm Pre takakansi ja Touchstone telakalla € 30 ($ 40), repi latauspiirillä ulos Pre kansi ja juuttunut sen Samsungin kansi, sitten lopulta juotettu johto piiri mikro-USB-portti (plus toinen johdin microSD-muistikorttipaikka 0V). Työtä tehnyt. Aluksi pelkkä maininta webOS laite antoi meille vihlaisu ja surua , mutta sitten videon tauon jälkeen piristi meitä oikeaan uudelleen - voit kertoa ensimmäisen kuuden sekunnin, että tämä kaveri on puhdas OCD perfektionisti. Löydät myös tarkemmat ohjeet lähde linkkiä, ja ne pitäisi toimia yhtä hyvin alkuperäisen Galaxy S liian.

Jatka käsittelyssä herra Turhantarkka modeja Samsung Galaxy S induktiivisella latauksen ilman frazzling takuu (video)


Herra Turhantarkka modeja Samsung Galaxy S induktiivisella latauksen ilman frazzling takuu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 19:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde qianqin.de | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar