mandag den 19. september 2011

Inhabitat viikko Green: aurinko-powered kotien, retro robotit ja aurinko laptop piirisarja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/inhabitats-week-in-green-sun-powered-homes-retro-robots-and-a/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksestä ja puhtaan teknologian uutinen meille - se viikko Green.




Tällä viikolla Inhabitat loisti valo tulevaisuudesta korkean teknologian arkkitehtuurin toimme teille 20 upea aurinko-powered kotien että valmistautuvat kisata tämän vuoden Solar Decathlon - myös Team New Yorkin valmistalo Katto Pod , Kanadan TRTL aurinko kuori talossa , ja Kiinan Y Container kotiin . Olemme myös tuoneet eksklusiivisia kuvia vastikään paljastettu 9 / 11 Memorial Ground Zeron , kun taas Empire State Building kohosi uusiin korkeuksiin, koska se saavutetaan LEED Gold sertifioinnin . Muissa NYC uutiset, kävimme läpi maanalainen puisto Big Apple, joka on valaistu kokonaan valokaapeli. Vicent Callebaut esitteli myös suunnitelmat uskomaton omavarainen pilvenpiirtäjä Taiwanin , ja saimme tietää, että tiedemiehet suunnittelevat rakentaa fake tulivuori ilmastonmuutoksen tutkimukseen.



Se oli myös kuuma viikossa energianlähde Techin Intel julkisti aurinko laptop piirisarja , joka voidaan virtansa pöytälampun ja MIT kehittänyt pienen kineettisen generaattori , joka pystyy tuottamaan 100 kertaa enemmän kuin aiemmilla laitteilla lajissaan. Samaan aikaan Google investoi voima sian kakka ja tutkijoiden kaulitaan uusi edullinen, tehokas ja kevyt hyytelö akku joka saattaa jonain päivänä teho läppärit ja sähköautoja. Energiainfrastruktuurin sai myös vauhtia kuin Yhdistyneen kuningaskunnan kilpailuviranomaisten esiteltiin kuusi malleja seuraavan sukupolven teho pylväistä , ja New Mexico ilmoitti suunnitelmistaan ​​rakentaa kokonainen kaupunki, jonka ainoana tarkoituksena on testata vihreää teknologiaa .



Muita uutisia, tällä viikolla laikullinen useita pulssi-jyskytys sähköautojen: virtaviivainen hiilikuitua jet ski ja uskomaton peilattu moottoripyörä . Kävimme myös takaisin tulevaisuuteen tarkastella Niken uusi pari LED nastoitettu potkuja , ja me huomasi SLIC

Ingen kommentarer:

Send en kommentar