mandag den 19. september 2011

Sonyn SMP-N200 pelaaja asettaa ottamaan Roku, Apple TV 99 dollaria ensi kuussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/sonys-smp-n200-player-set-to-take-on-roku-apple-tv-for-99-nex/:


Seuraaja Sonyn underappreciated Netbox esiteltiin IFA äskettäin, ja nyt yhtiö on paljastanut hinnoittelua SMP-N200 Yhdysvalloissa. Se tulee olemaan myynnissä 99 dollaria lokakuussa, ja päivittää vanha laatikko, joka tukee 3D-, streaming sisältöä ja muita määrittelemätön uusia ominaisuuksia. Alkuperäinen varustellun silloinen vaikuttava tukea paikallisille median toisto ja suoratoisto, mutta ei Blu-ray-vähemmän ihme se on se mitä vuonna 2011? Jos se on UI virkistää ja pääsyä muihin vastaaviin lähteisiin ansiosta Sonyn nyt virtaviivainen Video Rajoittamaton / Music Unlimited tiedotusvälineet kattavasti niin tämä voisi olla myös yksi-kaksi boolia, johon on liitetty tietokoneeseen, puhelin tai tablet . Löydämme ulos ensi kuussa, tutustu yksityiskohdat tauon jälkeen tai käsiimme Kuvia CEDIA täältä .

Jatka lukemista Sonyn SMP-N200 pelaaja asettaa ottamaan Roku, Apple TV 99 dollaria ensi kuussa


Sonyn SMP-N200 pelaaja asettaa ottamaan Roku, Apple TV 99 dollaria ensi kuussa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 21:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar